Filtruj Aktualności - projekt Pracownicy „oporni” wobec zdrowego stylu życia – wyzwanie dla promocji zdrowia w firmach (E. Korzeniowska) Zobacz wpis Otyłość pracowników – jak postępować, by zapobiegać i leczyć (A. Rogulska) Zobacz wpis Pracownicy z nadmierną masą ciała – kto to jest, kto wymaga szczególnej uwagi w kontekście profilaktyki otyłości (K. Puchalski) Zobacz wpis Zagrożenia dla zdrowia pracowników umysłowych w warunkach pracy zdalnej, biurowej i hybrydowej. Geneza oraz sposoby zapobiegania (M. Żłobiński) Zobacz wpis Rola aktywności fizycznej i zdrowego odżywiania w profilaktyce i leczeniu chorób układu sercowo naczyniowego (A. Drohomirecka) Zobacz wpis Cukrzyca jako problem firm i wyzwanie dla promocji aktywności fizycznej i zdrowego odżywiania personelu (L. Czupryniak) Zobacz wpis Beyond COVID-19. Główne potrzeby i problemy zdrowotne pracowników (E. Goszczyńska) Zobacz wpis Czerwony alert bezpieczeństwa na trudne czasy (M. Jarczak) Zobacz wpis #StayWell autorska kampania promująca zdrowie wśród pracowników (M.Jóźwiak, J.Sita) Zobacz wpis Wyzwania dla pracodawców związane z promocją zdrowia w dobie pandemii (M. Frątczak) Zobacz wpis 1 2 … 5 6 ⟩
Pracownicy „oporni” wobec zdrowego stylu życia – wyzwanie dla promocji zdrowia w firmach (E. Korzeniowska) Zobacz wpis
Pracownicy z nadmierną masą ciała – kto to jest, kto wymaga szczególnej uwagi w kontekście profilaktyki otyłości (K. Puchalski) Zobacz wpis
Zagrożenia dla zdrowia pracowników umysłowych w warunkach pracy zdalnej, biurowej i hybrydowej. Geneza oraz sposoby zapobiegania (M. Żłobiński) Zobacz wpis
Rola aktywności fizycznej i zdrowego odżywiania w profilaktyce i leczeniu chorób układu sercowo naczyniowego (A. Drohomirecka) Zobacz wpis
Cukrzyca jako problem firm i wyzwanie dla promocji aktywności fizycznej i zdrowego odżywiania personelu (L. Czupryniak) Zobacz wpis